Audio Loops & Samples Dance Trance
Trance Capture For Spire
Lizenz: Kommerziell (Unbegrenzt)

Für die unbegrenzte Nutzung im kommerziellen Bereich: Zum Beispiel durch CD- oder DVD-Verkäufe, die Einbindung in TV- oder Kinofilme oder durch digitale Downloads und Streaming-Portale. Der direkte oder indirekte Weiterverkauf des Contents an sich ist ausgeschlossen.

In Ihrer Auswahl sind folgende Dateien enthalten:

• zip

'Trance Capture For Spire' by Elevated Trance

features 128 Trance Spire Presets, FL Studio Demo Templates & Demo MIDI Multitracks.

This sound set is full of top-quality Trance sounds for your current or next Trance projects, containing Acids, Drives, Leads, Plucks, Pads, Sub Pads, Sequences, Mid Basses, Subs & FX to bring your tracks bang up-to-date.

We have also included the demos as MIDI multi-tracks. Just import the MIDI multitrack into your DAW to load all MIDIs used for each demo if you don't own FL STUDIO.

Please Use Spire Version 1.1.17 Or Higher
FL Studio 20.6.1 Or Higher
Kickstart 1.12b

Product Details:

• 128 Spire Presets (Bank File)
  • 5 FL Studio Demo Templates (42 WAV Files)
  • 5 Multitrack Demo MIDIs
  • 16 Acids
  • 16 Leads
  • 16 Plucks
  • 16 Sequences
  • 16 Mid Basses
  • 16 Subs
  • 12 Drives
  • 12 Pads
  • 4 Sub Pads
  • 4 FX
Weitere Artikel entdecken